lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kylppäriremppa!




Jälkeen ja ennen-otokset (en jaksanu enää alkaa vääntämään Bloggerin tyhmän kuvanlatauksen kanssa). Ennen-kuvissa korostuu kylppärin nuhjuisuus iPhonen kuvanlaadun ansiosta :).
ihan halpaa hommaa, mutta kyllä tuo nyt paremmalta näyttää kuin entinen versio ja voisi kuvitella että aavistuksen kämpän arvoakin nostaa...




Laatoiksi tuli 2,5x2,5 lasimosaiikkia (harmaa ERG CL-138 ja valkoinen ERG CL-150) sekä mattaa 25x40 Tripoli-laattaa. Tuo mosaiikki on kait kierrätyslasista tehtyä ja siksi edullisinta (42,40-44,50€/neliö) mosaiikkia mitä mää löysin? Tripoli oli puolestaan alennuksessa, 9,90€/paketti. Kaikki laatat K-Raudasta.






Pintojen lisäksi (kattoa laskettiin ja upotettiin mdf-levyihin halogeenispotit) uusittiin lavuaari-suihkuvarustus, asennettiin lattialämmitys ja pyyhekuivain.




Näistä kuvista näkyy hyvin tuon lasimosaiikin muuntuminen valon mukaan. Lattiassa ja oviseinässä on molemmissa samaa harmaata laattaa, suihkuseinässä valkoista. Valkoinenkin osoittautui aikalailla sinivihreään taittuvaksi, mutta se itseasiassa passaa aika hyvin tuon huurrelasisen suihkuseinän kanssa. Saumauslaasti on harmaalla mosaiikilla tummanharmaa ja valkeilla laatoilla valkoinen. Tosin vielä on paikoin rakennuspölyä lattian pinnassa ja saumojen väri vaihtelee. Hieman jäi mietityttämään tuo lattian sävy. Olisi kärsinyt olla vielä tummempikin. Mutta toisaalta, en osannut arvata että mosaiikki heijastaa valoa noinkin tehokkaasti!

Ei kommentteja: